Högbyggdasläp LM6

Högbyggda släpvagnar

 


Ifor Williams LM6-serie passar perfekt till transport av större maskiner så som pickuper, minidumpers, parktraktorer med mera. Alla modeller i serien har en lastbredd på 198 cm. LM6-serien byggs som standard med en maximal totalvikt på 3500 kg. Alla modellerna utom den minsta LM106 kan även fås med trippelboggi.

Fördelen med trippelboggi är att du får för det första en oerhört stabil gång då trailern inte överför i princip någon som helst lastväxling i längdled till dragbilen. Det är också en stor fördel med trippelboggi när man ofta kör med laster som fördelar vikten ojämnt på trailern. När man måste köra utanför hårdgjorda vägar, på byggarbetsplatser, jordbruksmark med mera, med tunga laster kommer också trippelboggin till sin fördel då den ger ett mycket lägre marktryck och därför inte fastnar så lätt om marken har dålig bärighet. Alla storlekar levereras som standard med fack under lastytan för lösa lastramper men kan också utrustas med en fullbredds 180 cm hög lastramp. Självklart är LM6-serien utrustad med Ifor Williams legendariska bldfjädringsupphängning av axlarna. Allt för bästa vägegenskaperna och slitsstyrkan. LM6-serien är resultatet av över 50 års erfarenhet av att bygga trailers för krävande användare och varje modell har förutom hårda tester i Ifor Williams egna testanläggningar även testats under många år av hundratusentals användare i världens största och mest krävande testanläggning; nämligen ute i verkligheten!

LM6-serien levereras som standard med reservhjul med hållare, låsbar kulhandske och med gångjärnsfästen förberedd för lämmar. Alla storlekar levereras som standard antingen med en fullbredds 180 cm hög lastramp eller med fack under lastytan för lösa lastramper. LM6-serien har ett mycket omfattande tillbehörsprogram som gör att du kan skräddarsy din trailer så att det passar dina transportbehov exakt. Om dina behov med tiden ändras så kan du alltid komplettera med mera tillbehör senare.

Standardutrustning

Reservhjul med hållare


Låsbar kulhandske


Gångjärnsfästen för lämmar


Tillbehör: (en del tillbehör finns inte till alla modeller)

Fällbara lämmar i galvat stål och avtagbar framstam


Avtagbar framstam


Aluminiumbeklädd lastyta


Gallergrindar runt om


Stegstativ


Mekanisk winch 2 ton


Mekanisk winch 3 ton


Elektrisk winch


Lastramper 180 cm i galvat stål (2 st. stödben ingår)


Lastramper 240 cm i galvat stål (2 st. stödben ingår)


Lastramper 180 cm i aluminium (2 st. stödben ingår)


Lastramper 240 cm i aluminium (2 st. stödben ingår)


Stödben (par)


Försänkta surröglor i lastytan (parvis)


Extra stänkskydd

Mickes Offroad | Gummastorp 1235 | 242 97 Hörby | +46705-866388, +46413-32388 | micke@mickesoffroad.se

Ifor Williams släpvagn för maskintransport

Ifor williams släp med tiltbart flak

Ifor Williams biltransport

Ifor Williams djurtransport

Lyft kranar Maxilift