Ifor Williams Beavertail serien


Ifor Williams BeavertailNu kan vi äntligen börja beställa Ifor Williams helt nya beavertail serie! Man har för att kunna uppfylla belysningskravet i helfordonsgodkännandet tagit fram en ny serie. Denna är ca 40 mm högre baktill än den gamla.


Man lanserar en hel del nytt i denna serie. Alla beavertail kommer nu med fästen för lämmar som standard, ramphållare är nu ett tillval, man kan dessutom beställa dem med hållare för en tredje ramp, det finns numera två alternativa helramper att beställa. En variant av ramp ser ut som den gamla modellen och är fjäderavlastad med hjälp av två höga hörnstolpar. Den nya varianten av ramp är avlastad med hjälp av gasdämpare vilket har fördelen att man kan köra på även fordon som är bredare än släpet i sig. Bägge varianterna är 180 cm höga så som tidigare.


Om man beställer lämsats till släpet så med följer två st triangelformade ståldelar som passar till sidorna vid ”knäcken”, de är alltså inte fast monterade i släpet.


Man har infört en svetsad stålremsa i chassit som ligger parallellt med ytterkanten som gör att man har fästpunkt i ramen för alla fyra bultarna till en försänkt lastögla längs hela sidan av släpet.

Beavertail

 Klicka på bilderna så öppnas broschyr för mer information.

Mickes Offroad | Gummastorp 1235 | 242 97 Hörby | +46705-866388, +46413-32388 | micke@mickesoffroad.se

Ifor Williams släpvagn för maskintransport

Ifor williams släp med tiltbart flak

Ifor Williams biltransport

Ifor Williams djurtransport

Lyft kranar Maxilift